Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Antipodes


Antipodes sarja on poikkeuksellisen laadukas, sertifioidun luonnonkosmetiikan sarja, jonka tuotteiden teho on todistettu tieteellisesti laboratoriokokein.

Kokeissa on todettu tuotteiden vaikuttavan kollageenin ja elastaanin tuotantoon ihmisen fibroblastisoluissa.

Antipodesin luojalla Elizabeth Barbalichilla kesti monta vuotta kehitellä sarja luonnonkosmetiikasta, joka toimisi yhtä hyvin kuin synteettiset tuotteet, mutta antaisi aidosti pitkäkestoisia vaikutuksia iholle. Hän myös halusi luoda sarjan, jonka tuotteet eivät kuormittaisi ihoa, kehoa tai ympäristöä.

Monen vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen Elizabeth otti avukseen kosmetiikan kemistin sekä parfymeerin ja niin tuotevalikoima alkoi täsmentyä. Antopodes lanseerattiin vuonna 2016.

Antipodes on pioneeri ja suunnannäyttäjä tieteellisen tutkimuksen ja luonnonkosmetiikan yhdistämisessä, in-vitro-laboratoriokokeita ja kasvien ikiaikaisia salaisuuksia hyödyntäen ihonhoidossa.

Kokeissa tutkitaan raaka-aineiden vaikutusta kollageenin ja elastaanin tuotantoon ihmisen fibroblastisoluissa. Antipodesin raaka-aineet tulevat Uuden-Seelannin puhtaasta luonnosta ja kaikki tuotteet valmistetaan Uudessa-Seelannissa.

Tuotteiden raaka-aineissa toistuvat supertehokkaat raaka-aineet puhtaasta Uuden-Seelannin luonnosta; Manuka-hunaja, kiivinsiemenöljy, avokadoöljy ja Sauvignon Blanc ja Pinot Noir -viinirypäleet.

Tuotteet ovat biohajoavia, luomisertifoidut raaka-aineet vastuullisilta ja luotettavilta tuottajilta tai korkealaatuiset luonnon raaka-aineet ympäristöä säästäviltä ja saastevapailta alueilta.

Antipodes on sitoutunut pakkaamaan tuotteensa ympäristöystävällisesti. Tuotteissa käytetään kierrätettävää lasia ja alumiinia sekä kasvimustetta ja biohajoavia pahvipakkauksia uusiutuvista metsistä.

Monilla Antipodesin tuotteilla on BioGro sertifikaatti, joka on Uuden-Seelannin suurin ja tunnetuin luonnollisten hyvinvointi- ja ihotuotteiden sertifikaattijärjestö.

Tuotteilla on myös Iso-Britanian Vegetarian Society tunnustus, joka takaa, ettei mitään tuotteita tai yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä tai tuotettu eläinperäisesti.


Tuotemerkin kaikki tuotteet