Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Meistä sanottua: kokemuksia ja suosituksiaTwistBe on sinua varten! Olemme koonneet ihon biologian kannalta fiksuimmat tuotteet yhdeksi superlaadukkaaksi TwistBe valikoimaksi ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjotaksemme sinulle elämäsi parhaan ihonhoitokokemuksen. Emme tyydy suosittelemaan sinulle sopivaa kasvovoidetta vaan katsomme tilannettasi aina kokonaisvaltaisesti.


TwistBe kokemuksia asiakkailtamme

Iho ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä

"Kärsin ihottumasta ja todella kuivasta ihosta pitkän aikaa. Kävin Veeran yksityisopastuksessa ja hän ohjeisti sopivien tuotteiden valinnassa. Ihottuma ja kuivuus hävisivät Veeran ohjeilla täysin ja iho ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!"

Jasmin 23v, asiakas


Eroon punotuksesta ja kiristyksestä

Miten eroon iho-ongelmista

"Reilu vuosi sitten ihoni meni tosi huonoon kuntoon. Sitä punoitti, kirveli, kuumotti ja kiristeli. Kokeilin monia luonnonkosmetiikan tuotteita, mutta mistään en saanut helpotusta. TwistBe auttoi löytämään syypään ja jo viikon kuluttua uusien tuotteiden ja hoitorutiinien aloittamisesta ihoni alkoi voimaan paremmin. Tämä viikon ero näkyy kuvissa."

Heidi 37v, asiakas

Lue Heidin koko tarina täältä.


Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään

"En ole ikinä kiinnittänyt huomiota tuotteiden ainesosalistoihin tai sisältöön kummemmin. Uusilla ihonhoidon ohjeillani olen oppinut ymmärtämään mitkä tuotteet ovat hyväksi iholle ja välttänyt isot mokat ihonhoidossa. Ihoni on pysynyt tosi hyvässä kunnossa pitkään."

Laura 30v, asiakas


Ihoni ole ikinä ollut niin tasainen kuin nyt on

"Ilmoittauduin teidän kurssillenne ja vaihtelin kosmetiikan uusiin tuotteisiin kun entisistä aika jätti, vaikka siis luonnonkosmetiikkaa käytinkin. Iho tuntunut kosteutetulta ja helpolta hoitaa. Juuri kävin kosmetologillani, joka on hoitanut ihoani n. 7v. Hän sanoi, ettei ihoni ole ikinä ollut niin tasainen kuin nyt on. Helppoa, kun purkkikasat pienenevät ja rahaa säästyy vaikkei oikeasti luovu yhtään mistään."

Heli 55v, asiakas ja Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksen osallistuja


Ratkaisu elintavoista ja oikeista tuotteista

"Kärsin tosi pahasta stressiperäisestä huonosta ihosta. Veeran konsultoinnin avulla opin yksi kerrallaan poistamaan ihon hyvinvointia rasittavia tekijöitä ja valitsemaan aidosti hoitavat kosmetiikkatuotteet itselleni."

Elina 33v, asiakas


TwistBe kokemuksia blogeissa

"Yksi asia, joka on auttanut mua niin paljon mun matkalla kohti terveempää ihoa on ollut TwistBe liike ja kolme naista sen takana: Veera, Kati ja Susanna. He ovat opettaneet mulle niin paljon kosmetiikassa käytettävistä raaka-aineista ja kuinka iho perinpohjaisesti toimii. Heillä on Twistbe myymälässä niin paljon älyttömän hyviä tuotteita, he todella tietävät perinpohjaisesti joka ikisen valikoimansa tuotteen ja he tietävät mikä tuote olisi paras testattavaksi juuri sun iholle"

Mari, Look by Mari -blogi


"Täällä voi siis shoppailla hyvällä omalla tunnolla, vaikka ei itse ymmärtäisikään ainesosaluetteloiden päälle. Yhä useampi meistä haluaa nykyään tietää mitä ihollensa laittaa, vieläpä mahdollisimman tarkkaan."

Salla, Sallan kengissä -blogi


"Naiset ovat perehtyneet ja kouluttautuneet erityisesti kosmetiikan raaka-aineisiin ja ihonhoitoon ja lanseeranneet nyt tosi kiinnostavan verkkokurssin, joka antaa kenelle tahansa ihonhoidostaan kiinnostuneelle kaiken sen infon, jonka tarvitsee esimerkiksi iho-ongelmien ratkaisemiseksi."

Noora Shingler, Kemikaalicocktail -blogi


TwistBe asiantuntijakumppaneidemme kuvailemana


Vankka tietämys kosmetiikan raaka-aineista ja niiden vaikutuksesta ihoomme

Suvi Kunnari Flow kosmetiikka TwistBe suosituksia ja kokemuksia"TwistBe:n naisten tekemisestä välittyy aito intohimo ja rakkaus luonnonmukaiseen elämäntapaan. He ovat todellisia asiantuntijoita, joilla on vankka tietämys kosmetiikan raaka-aineista ja niiden vaikutuksesta ihoomme ja hyvinvointiimme. TwistBe:n tiimi on ajan hermolla, he seuraavat aktiivisesti alan kehitystä ja hakevat koulutusten kautta jatkuvasti lisää osaamista. On ollut inspiroivaa saada tehdä yhteistyötä näiden osaavien ja ennenkaikkea mukavien ihmisten kanssa. Voin lämpimästi suositella TwistBe:n palveluita."

Suvi Kunnari, osakas, Flow kosmetiikka
Flow kosmetiikka on yksi upeista edustamiemme tuotteiden valmistajista

Laatu, tietämys ja motivaatio saada asiakkaalle tuntuvia parannuksia hyvinvointiin

Annina Francioso TwistBe suositus ja kokemuksia"TwistBe:n asiantuntevan kolmikon, Veeran, Katin ja Susannan kanssa on ollut erinomaista tehdä yhteistyötä! Itselleni ravintoneuvojana on tärkeää, etten asetu yhden tuotteen taakse, tai perusta ohjeistustani siihen, että asiakas lähetetään vastaanotolta monen pilleripurkin kanssa. Näen, että TwistBe:llä on aivan sama ajatusmalli: hyvinvointia ajatellaan kokonaisuutena, asiakkaan tulee ymmärtää mitkä tekijät ovat oireiden taustalla ja hoitoa tuetaan muutamalla erinomaisella tuotteella, joiden sopivuus asiakkaalle on tarkkaan mietitty. Arvostan, että kaikessa TwistBe:n palvelussa korostuu laatu, tietämys ja motivaatio saada asiakkaalle tuntuvia parannuksia hyvinvointiin."

Annina Francioso, Diplomiravintoneuvoja
Ravinnon ja stressin asiantuntijakumppanimme, mukana Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksessaAina ilo asioida, lämmin suositus!

Riina Laaksonen, hyvinvointistudio lupaus, twistbe suosituksia ja kokemuksia"Suosittelen TwistBeta erinomaisen asiantuntemuksen ja ihanien tuotteiden vuoksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita luonnonmukaisesta kosmetiikasta, kokonaisvaltaisesta hyvästä olosta, eettisyydestä ja keholle kaikella tavalla hyvää tekevistä tuotteista. Omat arvoni osuvat hyvin yksiin TwistBen kanssa ja kaupalla on myös aina ilo asioida. Lämmin suositus!"

Riina Laaksonen, perustaja, Hyvinvointistudio LUPAUS
Liikunnan asiantuntijakumppanimme, mukana Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksessa


Visuaalinen taideteos täynnä tietoa

Tara Lange TwistBe suosituksia ja kokemuksia"Veera, Kati ja Susanna ovat esimerkillisiä uudistajia ja luotan heidän ammattitaitoonsa 100%. He tekevät työtään innolla ja sydämellä ja palvelu on aina ensiluokkaista! Verkkokurssi on visuaalinen taideteos täynnä tietoa, josta hyötyy sinun lisäksesi koko maailma! Lämpimät suosittelut!"

Tara Lange, kirjailija ja hyvinvointivalmentaja
Hyvinvoinnin asiantuntijakumppanimme Uusi Alku Ihollesi valmennuksestammeHaluatko jättää meille palautetta?

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Mielipiteesi auttaa meitä rakentaaman vieläkin paremman palvelun sinua varten. Tästä pääset palautelomakkeeseen, jonne voit jättää kommentteja ja palautetta toiminnastamme. Arvostamme myös kovasti mikäli käyt jättämässä meille arvostelun Facebook sivuillemme. Pienelle yritykselle asiakkaiden jättämät arvostelut ovat todella tärkeitä ja luemme jokaisen palautteen isolla kiitollisuudella.


Tutustu aidosti vaikuttavan kosmetiikan maailmaan

Tarjoamme tarkkaan kuratoidun valikoiman huippulaadukkaita kosmetiikkatuotteita sekä ihoa sisältäpäin hoitavia ruokia ja ravintolisiä. Tervetuloa tutustumaan TwistBe verkkokauppaan!

Myymälässämme on täysin sama valikoima ja hinnat kuin verkkokaupassakin.