Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Tuotekriteereistämme

Kaikki perustajamme ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta sekä ihon biologiaa, joten edustamamme tuotteet on valikoitu tarkkaa asiantuntemusta käyttäen. Tiedämme mitä iho tarvitsee, mitkä ovat hyviä raaka-aineita ja mitä raaka-aineista kannattaa maksaa. Tällä perusteella olemme valinneet tuotteemme valikoimiin kuluttajien etua ajatellen.

Emme tyydy myymään tuotteita vain sillä perusteella, että ne ovat esimerkiksi seritifoitua luonnonkosmetiikkaa tai vegaanisia. Olemme tehneet kattavan työn varmistaaksemme, että valikoimamme tuotteet puhtauden lisäksi aidosti toimivat ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan toiveet. Tästä teemasta kannattaa kuunnella alla oleva podcast jaksomme:Valikoimamme tuotteet ovat:

- Tehty aidosti ihoa hoitavista raaka-aineista
- Korkeita luomupitoisuudeltaan (Valikoimamme on Suomen luomuin!)
- Sisältävät mahdollisimman paljon vähänprosessoituja raaka-aineita (esim. kylmäpuristetut öljyt)
- Loistavia hinta-laatu suhteeltaan (maksat aina siitä mitä tuote tekee iholle etkä brändäyksestä tms.)

Tuotteemme eivät sisällä:

- Turhia täyte- ja lisäaineita
- Kuormittavia kemikaaleja kuten ftalaatit ja parabeenit
- Geneettisesti muunneltuja ainesosia (GMO)
- Synteettisiä hajusteita
- Muoveja (valikoimamme on 100% muoviton!)
- Kemikaaliherkistäjiä (edes poishuuhdeltavissa tuotteissa)
- Alumiinia
- Eläimestä valmistettuja raaka-aineita kuten karmiini
- Hormonihäiritsijöitä
- Silikoneja
- Synteettisiä väriaineita
- Kemiallisia UV-filttereitä
- Formaldehyden vapauttajia
- Yleisiä kosketusallergeenejä (kuten limonene ja linalool) eteerisistä öljyistä eristettynä

Tarjoamme sivuillamme vain tuotteita ja palveluita, jotka edustavat meidän arvojamme. Löydät valikoimistamme myös suuren joukon säilöntäaineettomia, vegaanisia ja 100% luomutuotteita.

CosmEthics TwistBe sertifiointi

Rakastamme ja suojelemme luontoa

Me TwistBellä uskomme, että jokaisen yrityksen tulisi ottaa ympäristöasiat huomioon liiketoimintansa suunnittelussa ja päätöksenteossa. Vältämme turhaa jätettä, kierrätämme ja esimerkiksi uusiokäytämme 100% meille toimitetuista pakkausmateriaaliesta. Siksi esimerkiksi verkkokauppatilauksemme toimitetaan aina hieman erinäköisissä paketeissa.

Rakastamme ja suojelemme eläimiä

Emme hyväksy eläinkokeita. Uskomme vahvasti, että kosmetiikan testauksissa eläinkokeita tulisi korvata, vähentää sekä jalostaa. Mielestämme ne ovat julma ja tehoton tapa selvittää tuotteiden ja ainesosien turvallisuus. Myymme vain tuotteita, jotka eivät sisällä eläinkokeilla testattuja ainesosia. Meillä ei ole myöskään myynnissä tuotteita, joita myydään Kiinassa, koska Kiinan laki velvoittaa, että siellä myytävät tuotteet on testattava eläimillä.

Klikkaa tästä ja tutustu tuotteisiimme.