Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

Laadukasta kosmetiikkaa sopivaan hintaan

TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa.
Saat meiltä asiantuntevan palvelun lisäksi kaikki tarvitsemasi tuotteet ihonhoitoon: kosmetiikkaa, ihonhoidon ruokia ja ravintolisiä, meikkejä ja kodinhoidon tuotteita. Valikoimassamme on tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille.


TwistBen on perustanut kolme suomalaista naista ja äitiä, jotka ovat opiskelleet ihon biologiaa, kosmetiikan valmistusta sekä kauppatieteitä.
Tiedämme, mitä ihosi tarvitsee ja mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen.


Mielestämme ihonhoidon tulisi olla vaivatonta, yksinkertaista eikä sen tulisi maksaa maltaita.
Taataksemmme sinulle luotettavaa palvelua tuotevalikoimamme on tarkkaan kuratoitu asiantuntemuksemme perusteella. Tämän jokainen tuote ja valmistaja käyvät läpi. Näin varmistamme, että valikoimamme koostuu puhtaimmista ja parhaimmista tuotteista, jotka ovat aidosti sinun ihoasi ravitsevia ja täyttävät kriittisimmänkin kuluttajan vaatimukset.

Tutustu kriteereihimme tästä


Tutustu tästä asiakaspalautteisiimme

TwistBen tarina


TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin, elämäntyylin ja intohimon tulos. Nimi TwistBe on lyhenne sanoista “The Way It’s Supposed To Be”. Valitsimme tämän nimen, sillä halusimme sen heijastavan sitä, mitä yrityksemme tarjoaa: laadukkaita, toimivia, turvallisia, ekologisia, eettisiä ja reilun hintaisia tuotteita. Tällaisia me koemme, että tuotteiden pitäisi olla.

lue koko tarina tästä

Tarvitsetko apua tuotteiden valinnassa?