Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!

TwistBe shop
Luonnonkosmetiikkakauppa, joka on aidosti suunniteltu palvelemaan sinun etuasi kuluttajana

TwistBe on Helsingin keskustassa sijaitseva aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittynyt myymälä ja verkkokauppa. Saat meiltä kaiken tarvittavan ihosi terveyteen ja hyvinvointiin: kosmetiikkaa, meikkejä, kodinhoidontuotteita, kirjallisuutta ja ruokaa. Valikoimassamme on tuotteet niin miehille, naisille kuin lapsille. Olemme myös kehittäneet maailman ensimmäisen kokonaisvaltaisen ihonhoidon verkkovalmennuksen.

Myymälällämme on myös kauneushoitola, joka tarjoaa palveluita ihonhoitoon täysin uudenlaisella ja ainutlaatuisella otteella. Palvelumme ovat aidosti kokonaisvaltaisia: kosmetologimme ottavat muun muassa ravinnon huomioon kasvohoitoja tehdessä, tarjoamme ravintoainemittauksia tai voit tulla ravintoneuvojan vastaanotolle kartoittamaan tarpeitasi ravinnon, palautumisen tai stressinhallinnan suhteen.

Lähestymme ihonhoitoa erityisen kokonaisvaltaisesti ja autamme asiakkaita haastavienkin ihonhoito-ongelmien kanssa. Etsimme ihonhoidossa aina ongelmien syytä, emmekä tyydy laastaroimaan ongelmia. Tämän vuoksi asiakkaamme saavat pitkäkestoisia ja monesti nopeasti nähtäviä tuloksia ihonhoidossaan. Henkilökuntamme kertoo sinulle mielellään lisää tuotteistamme sekä auttaa oikeiden kosmetiikka- ja ravintotuotteiden valinnassa.

Mikäli et pääse käymään kaupassamme tarjoamme sinulle edulliset postikulut sekä supernopeat ja luottavat toimitukset verkkokaupastamme.

Myymälässämme ja verkkokaupassamme on aina sama valikoima ja samat hinnat!

TWISTBE MYYMÄLÄ&HOITOLA

Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki

Aukioloajat ti-to 10-18, pe 10-15, la 12-15.


TUTUSTU AIDOSTI VAIKUTTAVAN KOSMETIIKAN MAAILMAAN


Täältä
pääset tutustumaan super laadukkaisiin kosmetiikka tuotteisiin sekä ihoa sisältäpäin hoitaviin ruokiin ja ravintolisiin ja täältä voit tutustua hoitolamme tarjontaan.

Tervetuloa!


"Ensikäynti myymälässä kesäkuussa ilahdutti, uskoin vihdoin löytäneeni myymälän jossa tuotteisiin pystyy luottamaan eikä myyjää tarvitse pakoilla. Käyntiä seurasi ihon hoidon verkkokurssi jonka myötä palaset kolahtelivat lopullisesti paikoilleen (enemmän kuin suosittelen!). Tänään homma viimeisteltiin kun verkkokaupan tilaukseni tuli perille alle vuorokaudessa. Siis klikkauksesta käteen alle 24h. Voin näiden kokemusten perusteella sanoa, että olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! TwistBe, kiitos!" Sari Kippo 21.7.2017 / Lue tämä ja muut arvostelut Facebook sivuiltamme.


4.4
Kokonaisarvosana asiakkailta 07/2018