Toimitamme verkkokauppalähetykset Kampin myymälältämme! Nopeat toimitukset 1-2pv ja postikulut vain 4,90€, 100€ tilauksiin 0€!
Koko valikoima» Kodin pesuaineet»

Greenscents Täyttöpalvelu, astianpesuaine

Greenscents Täyttöpalvelu, astianpesuaine

Greenscents Täyttöpalvelu, astianpesuaine
Greenscents Täyttöpalvelu, astianpesuaine

Hinta
7.28
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%


Turvalliset maksut SSL - suojauksella verkkopankista tai mm.

Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
Uutta Twistbe:llä: Greenscents pyykinpesuaineiden ja astianpesuaineiden täyttöpalvelu!


Otimme käyttöön Greenscentsin pesuaineiden täyttöpalvelun, jotta sinun ei joka kerta tarvitse ostaa uutta pulloa. Pesuaineiden täyttöpalvelu on 15% halvempaa kuin uuden pullon ostaminen. Pesuaineiden täyttöpalvelua käyttämällä voit siis säästää rahaa, sekä luonnonvaroja! <3

Miten täyttöpalvelu toimii?

  1. Osta Twistbeltä normaalikokoinen Greenscents pesuainepullo.
  2. Kun se on tyhjä, tule puhtaan pullon kanssa myymälällemme.
  3. Täytä pullosi täyttöpalvelussa ja maksa paikanpäällä.

Mistä Greenscents tuotteista täyttöpalvelu on saatavilla?Selaa sivua alas ja löydät ajatuksella valitsemiamme suosituksia, joiden uskomme kiinnostavan ja hyödyttävän sinua.

Ideologiaamme TwistBellä kuuluu vahvasti ihonhoidon kokonaisvaltaisuus ja iho-ongelmien juuri-syiden huomioiminen sen sijaan, että laastaroitaisiin oireita. Jotta saat parhaat mahdolliset eväät omaan ihonhoitoosi, suosittelemme sinua lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme, jotta voit välttyä yleisimmiltä ihonhoidon virheiltä ja saat hyvät käytännönläheiset vinkit ihonhoidon oikeaoppisista perusteista.

Mitä voit odottaa ostaessasi tuotteita tai palveluita meiltä?

Olemme valinneet jokaisen tuotteen ja palvelun TwistBen valikoimiin tarkkaan ja yksitellen ihon biologian ja raaka-ainetuntemuksemme perusteella. Haluamme tarjota sinulle vain aidosti ihoa hoitavia oikeasti eettisiä ja ekologisia tuotteita ja palvelua - ilman, että sinun tarvitsee murehtia valintojesi kuormittavan kehoasi tai ympäristöä.

Meillä asioidessasi tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää tuotteen valintaan tai oikeaoppisiin ihonhoitorutiineihin liittyen, voit olla meihin yhteydessä sivun alalaidassa olevan chatin kautta. Saat meihin myös yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai pistäytymällä myymälässämme. Asiantunteva henkilökuntamme on aina apunasi mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kommentit
Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Greenscents Täyttöpalvelu, pyykinpesuaine
Säästä -15%!
8.13 $
Heti varastossa